Chaussures de la marque Guess

  Guess

  Guess schoenen, amerikaanse look met een franse achtergrond 

  Guess werd in 1981 opgericht door 2 franse broers. Het merk ontwikkelde zich snel als een belangrijk denim merk. Toen besloten de broers de overstap te maken naar Amerika en toen ging het merk in sneltempo omhoog. Vandaag de dag kan je bij hen terecht voor een uitgebreid aanbod aan schoenen, kledij en accessoires van Guess.

  Glamoureus en modebewust is wat je kan vinden bij Guess 

  Bij Guess kan je terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan hoge hakken. De pumps van Guess zijn daarom ook te vinden in alle kleuren en hoogtes! Zo kan je elke outfit afmaken met de meest stijlvolle schoenen van Guess.

  Glamoureus maar stoere boots van Guess 

  Elegant maar met een stoer kantje, dit is alles waar Guess voor staat. Ontdek de ruime collectie aan boots van Guess, ideaal om uw winteroutfit te vervolledigen. Bent u eerder op zoek naar iets stoerder? Dan kan u hier zeker terecht voor de bottinnen van Guess

  Met de schoenen van Guess kan je ook elke dag op stap 

  Guess beschikt ondertussen over een ruim aanbod van sneakers. De sneakers van Guess zijn steeds uitgerust met een logo, al dan niet subtiel op de schoenen aangebracht. Ook voor de zomer kan je bij Guess terecht. Guess heeft prachtige sandalen die je kan aandoen voor een leuke date night of heb je liever instappers van Guess voor aan het strand?

  Elke schoen van Guess heeft ook zijn handtas 

  Hoewel de handtassen niet beschikbaar zijn op onze webshop kan je de tassen van guess wel steeds terugvinden in onze winkel te Ronse. In onze rubriek accessoires kan je de beschikbare handtassen terugvinden.

  Koop nu uw schoenen van Guess online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels te Ronse of Gent.