Chaussures de la marque Voltan

  Un peu plus sur la marque Voltan

  Voltan staat voor échte italiaanse schoenmakerij

  Iedereen die de schoenen van Voltan kent, weet dat ze een goede pasvorm, leest en kwaliteit hebben! Het italiaans merk kent zijn oorsprong in het noorden van italie, meerbepaald Stra. Het is één pioneers in de italiaanse schoenwereld die gebruik maakte van de amerikaanse machines en automatiseringen.

   

  Een italiaanse voltreffer, dit is Voltan shoes

  de damesschoenen van Voltan kan je ondertussen wereldwijd aankopen en dit is te danken aan de familie Voltan die tot vandaag nog steeds aan het roer staat van het bedrijf.

   

  Iedereen kent de Voltan pump

   Wie een Voltan pump heeft gehad komt er zeker voor terug. De pumps zijn gewoon zo comfortabel dat je bijna niet door hebt dat je pumps draagt. Hoge en lagere hakken zijn ondertussen het handelsmerk van de pumps van Voltan.

   

  Bij Voltan kan je naast pumps ook terecht voor Boots en sandalen

  Jazeker! Ben je op zoek naar mooie schoenen van Voltan om jouw winteroutfit te vervolledigen? Neem dan snel een kijkje bij de boots van Voltan.

  Maar ook voor de zomer kan je terecht bij Voltan. Zo beschikt de collectie over een uitgebreid aanbod aan Voltan sandalen.

   

  Voltan schoenen, elegantie voor elke dag

  Ben je eerder op zoek naar een schoen voor alle dagen? Dan MOET je zeker de instappers van Voltan proberen, deze zitten zo comfortabel en maken elke outfit gewoon af! Zoek je eerder iets sportiever? Dan moet je de ballerinas van Voltan uitproberen. De eerste reactie die we telkens krijgen is: "het zijn net pantoffels".

   

  Koop uw schoenen van Voltan online bij Jean Delaere of in één van onze winkels in Gent of Ronse