Nero Giardini

Nero Giardini schoenen staan voor stijlvolle leesten en duurzame kwaliteit 

De schoenen van Nero Giardini dragen het label 'made in Italy' en dat zie je ook aan hun stijlen. De schoenen stralen een geraffineerde elegantie uit zonder dat ze té gekleed zijn. Om hun kwaliteit te blijven garanderen, behouden ze hun fabrieken in Italië en weigeren ze om naar de lageloonlanden te gaan. Daardoor kunnen zij steeds aan de beste materialen geraken voor hun uitgebreid aanbod.

Ontdek de stijlvolle Nero Giardini boots 

Zowel in de zomer als in de winter krijg je een grote keuze aan Nero Giardini boots. De voornaamste kleuren zijn uiteraard zwart en cognac maar daarin heb je een grote keuze aan platte boots of eerder boots met een hakje. Naast de boots zijn ze uiteraard ook heel sterk in de Nero Giardini bottinen. Ben je eerder voor de hogere schoenen? Dan kan je bij hen ook zeker terecht voor de Nero Giardini laarzen of de knielaarzen van Nero Giardini.

Grote keuze aan schoenen voor alle dagen bij Nero Giardini 

Bij Nero Giardini kan je zowel in de winter als in de zomer terecht. Zo kan je genieten van de uitstekende leesten bij de Nero Giardini sneakers. Heb je het liever wat gekleder dan kan je zeker ook jouw goesting vinden in de veterschoenen van Nero Giardini.

Ben je op zoek naar een stijlvolle pump voor een feestje, een bal of een leuke date op restaurant? Dan weet je dat je met de pumps van Nero Giardini zeker goed zit.

Sandalen met hoge of lage hakken, sleehakken, deze zijn ook zeker te vinden in de collectie.

Koop uw Nero Giardini schoenen online bij Jean Delaere 

Zoals u ziet is er meer den genoeg keuze in de collecties van Nero Giardini. Koop nu jouw schoenen van Nero Giardini online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels in Ronse of Gent