Met onze mooie sandalen voor dames wordt het alvast uitkijken naar een warme zwoele zomer. Want ookal gaan de temperaturen aan het stijgen, met onze damessandalen hou jij je voeten toch lekker luchtig. Met een paar trendy damessandalen uit onze collectie, kies je voor een vrouwelijke en tegelijk comfortabele look. Kortom, met een mooi paar nieuwe damessandalen aan, ben jij klaar voor een stralende zomer.

Lees meer

Meer trendy nieuwtjes over schoenen & accessoires

Altijd vrolijk op weg met Sun68 sneakers aan je voeten

Wie kent er de hippe Sun68 sneakers niet? Met hun heel herkenbare logo en hun al even eigen stijl weet het hippe sneakermerk zowel sportievelingen als fashionista’s te overtuigen.

Lees meer

Met Cycleur de Luxe stap je kleurrijk het nieuwe jaar in!

De nieuwe trendy collectie van Cycleur de Luxe zit naar goede gewoonte boordevol details die steevast verwijzen naar het wielrennen. Zorg dus dat je deze nieuwste lifestylecollectie niet mist en maak met je nieuwe paar aan ook deel uit van de hippe community van fietsliefhebbers.

Lees meer

Feel good vibes met HOFF sneakers

Met zijn unieke combinatie aan comfort en creativiteit weet HOFF wereldwijd te scoren als sneakermerk. De veelzijdige HOFF sneakers zijn dan ook geschikt voor elk moment en kunnen iedereen bekoren met hun bijzondere designs. Zo vindt iedereen wel een passend paar HOFF sneakers.

Lees meer