Hou jij ook van een modieuze en vrouwelijke look, dan zullen Zinda damessandalen je vast weten bekoren. Met het gebruik van trendy kleuren, unieke snits en subtiele prints, zijn Zinda sandalen een must deze zomer. Ontdek snel de nieuwste modellen uit onze zomerse Zinda collectie.

Lees meer

Meer trendy nieuwtjes over schoenen & accessoires

Feel good vibes met HOFF sneakers

Met zijn unieke combinatie aan comfort en creativiteit weet HOFF wereldwijd te scoren als sneakermerk. De veelzijdige HOFF sneakers zijn dan ook geschikt voor elk moment en kunnen iedereen bekoren met hun bijzondere designs. Zo vindt iedereen wel een passend paar HOFF sneakers.

Lees meer

Stijlvol chique met je nieuwe Liu Jo handtas

Eens je de handtassen van Liu Jo hebt ontdekt, wil je nooit nog anders. Zeker als je houdt van kwalitatieve tassen met een chique look. Het Italiaanse modemerk is wereldwijd gigantisch populair en geliefd bij elke fashionista.

Lees meer

Sport of stad, met Blackstone sneakers kan jij er tegenaan

Kom snel het ruime aanbod aan Blackstone schoenen ontdekken bij Jean Delaere. Het sterke Nederlandse merk wist doorheen de jaren sterk te groeien met een steeds ruimer wordend schoenenaanbod. Zowel in onze winkels als webshop bieden we elk seizoen nieuwe Blackstone sneakers voor heren.

Lees meer