Met Cycleur de Luxe stap je kleurrijk het nieuwe jaar in!

Met Cycleur de Luxe stap je kleurrijk het nieuwe jaar in!

De nieuwe trendy collectie van Cycleur de Luxe zit naar goede gewoonte boordevol details die steevast verwijzen naar het wielrennen. Zorg dus dat je deze nieuwste lifestylecollectie niet mist en maak met je nieuwe paar aan ook deel uit van de hippe community van fietsliefhebbers.

Kies ook voor de sneakers van Cycleur de Luxe 

Het Belgische schoenenmerk Cycleur de Luxe heeft zich doorheen de jaren weten te vestigen als vaste waarde in de sneakerbranche. De hippe sneakers van Cycleur de Luxe zijn er zowel voor heren als dames, zo vindt iedereen vast een leuk nieuw trendy sneakerpaar dat hem of haar beeldig past. Wil jij ook graag een leuk paar Cycleur de Luxe sneakers aan, kom dan snel de nieuwste collecties ontdekken bij Jean Delaere, online in de webshop of in onze winkels.

Wie Cycleur de Luxe zegt, zegt wielrennen 

De Cycleur de Luxe sneakercollecties zijn onlosmakelijk verbonden aan het wielrennen. Die passie voor het wielrennen merk je zowel aan de vormgeving en het design, als aan de kwaliteit en het comfort. Geïnspireerd op de rijke Belgische wielrennersgeschiedenis, brengt het merk een ode aan het wielrennen en is het bovendien ook officieel partner van de Belgische wielerploeg Deceuninck-Quick Step en van het Nederlandse wielerteam Jumbo Visma.

De nieuwste Cycleur de Luxe sneakers in onze winkels en webshop 

Zoek jij een leuk paar nieuwe sneakers dat kwalitatief is en comfortabel zit, kom dan snel de sneakers van Cycleur de Luxe ontdekken in onze winkels of webshop. Met ook een uitneembaar voetbed zijn ze bovendien ook heel geschikt voor het dragen van steunzolen. Zo kan iedereen wel een goed paar sneakers vinden die hem of haar perfect passen. Daarnaast lanceerde het merk ook een milieuvriendelijke schoenenlijn Re>Cycleur. Zo maakt het merk ook gebruik van gerecycleerde materialen en chroomvrij leer zodat jij je niet schuldig hoeft te voelen bij je nieuwe duurzame aankoop. Welke worden jouw nieuwe favorieten?

Dit zal u waarschijnlijk ook interesseren ...

Welkom op onze webshop!

Jean Delaere evolueert mee! Na 70 jaar bieden we nu ook onze collectie aan op onze webshop. Ontdek onze ruime collectie en bestel online

Lees meer

Sport of stad, met Blackstone sneakers kan jij er tegenaan

Kom snel het ruime aanbod aan Blackstone schoenen ontdekken bij Jean Delaere. Het sterke Nederlandse merk wist doorheen de jaren sterk te groeien met een steeds ruimer wordend schoenenaanbod. Zowel in onze winkels als webshop bieden we elk seizoen nieuwe Blackstone sneakers voor heren.

Lees meer