Cycleur De Luxe sneakers, een blijvende trend

Cycleur De Luxe is een Belgisch fashionlabel dat intussen kan rekenen op internationale interesse. Zoals fietsen goed is voor het milieu, is Cycleur De Luxe dat ook dankzij haar ecologische verantwoorde productie en duurzame producten. Deze perfecte vrijetijdsschoen mag dan ook zeker niet aan je schoenencollectie ontbreken.

Voor altijd verbonden met het wielrennen

Cycleur De Luxe brengt sportieve en stoere bike fashion. Met hun mode gericht op en geïnspireerd op het wielrennen, laat het merk de liefde voor de sport heropleven in de mode. De creatieve collecties zitten dan ook vol verwijzingen naar de boeiende wielergeschiedenis die ons kleine Belgenlandje rijk is. Zo worden Cycleur De Luxe sneakers bovenaan getypeerd door de herkenbare vorm van een fietsschoen van de jaren ’50. Maar Cycleur De Luxe brengt niet alleen een ode aan de Flandriens van toen, maar zet ook iedereen aan om de passie voor de wielersport als een levensvisie te gaan beschouwen en deze elke dag uit te dragen. Zowel dames als heren met een passie voor wielrennen, vinden vast hun zin in deze collecties.

De hoge kwaliteit van Cycleur De Luxe sneakers

Daarnaast worden Cycleur De Luxe sneakers getypeerd door een uitstekende kwaliteit en hoge afwerkingsgraad. Ze worden steevast gemaakt van echt kwaliteitsleer en worden hoofdzakelijk geproduceerd in Europa waarbij het merk streng toeziet op het leveren van een uitmuntende kwaliteit. Ze zijn steeds mooi afgewerkt met bijvoorbeeld een leuk strikje voor een modieuze stijl. Doordat de sneakers ontworpen worden met enkel de beste materialen, een volledig lederen voering en ze voorzien zijn van ook een uitneembaar voetbed, wordt een hoog comfort gegarandeerd.

Luxueuze sneakers met een uniek design

Met een uitgesproken retrolook en unieke eigen stijl, zijn Cycleur De Luxe sneakers echte trendsetters. Ben je op zoek naar sportieve sneakers met een luxueuze en authentieke uitstraling, alsook een eigentijds en uniek design, dan zijn een paar Cycleur De Luxe sneakers perfect voor jou. De stoere Cycleur De Luxe sneakers voor heren zien er heel authentiek en karaktervol uit. Maar ook de trendy Cycleur De Luxe sneakers voor dames ogen heel eigentijds en modieus.

Ontdek snel alle collecties bij Jean Delaere

Wil jij ook wel graag een paar hippe Cycleur De Luxe sneakers? Neem dan snel een kijkje naar het mooie aanbod bij Jean Delaere. In onze winkels en webshop vind je gegarandeerd steeds de nieuwste collecties terug. Wij bieden zowel Cycleur De Luxe sneakers voor heren, als Cycleur De Luxe sneakers voor dames. Wat wordt jouw nieuwe favoriete paar? Ervaar ook de kwaliteit van Cycleur de Luxe sneakers of kies voor de ecologische sneakers van Cycleur de Luxe. Wanneer je op zoek bent naar mooie sneakers voor dames kan je zeker bij Jean Delaere terecht. Je vindt er onder meer ook de nieuwste collecties DL Sport sneakers.