Ga de winter door met Floris Van Bommel schoenen

Ga de winter door met Floris Van Bommel schoenen

Vraag aan de eerste persoon op straat wat het belangrijkste schoenenmerk is van België en Nederland en je zal waarschijnlijk Floris Van Bommel horen. In deze blog geven we wat meer uitleg over het merk Floris Van Bommel en wat je er allemaal kan vinden. Wij kunnen ook bijna alle modellen voor u be

Van Bommel schoenenmode, meer dan enkel een schoenenmerk

Een van de meest bekende merken op Vlaamse bodem is het Nederlands schoenmerk Floris Van Bommel. Sinds 1734 is Van Bommel een referentie op vlak van kwalitatieve schoenen en ondertussen zitten we al aan de negende generatie schoenmakers! Vakmanschap en kwaliteit is hetgeen dat het merk heeft gebracht waar het vandaag is. 

Vandaag is het merk Van Bommel gerund door 3 broers: Reynier, Pepijn en Floris. Elk lid van de familie is verantwoordelijk voor een bepaalde tak van het bedrijf maar het is vooral Floris die zijn stempel heeft doorgedrukt met de opmars van de Floris Van Bommel schoenen. Zo heeft u langs de ene kant de klassieke Van Bommel lijn, gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve hoogstaande schoenen met een klassieke look. Langs de andere kant is er Floris Van Bommel die voor een modernere en speelsere look gaat. Beide labels worden in Nederland en Portugal gemaakt met de beste lederen. Zo weet u steeds dat u de beste kwaliteit krijgt voor deze prijs.

 

De beste klassieke schoenen van Floris Van Bommel

De veterschoenen van Floris van Bommel zijn de perfecte schoen voor elke gelegenheid. Of je nu een klassiek pak of een geklede broek draagt, er is telkens een geklede schoen van Floris Van Bommel dat er onder past. Uiteraard kan je kiezen voor de klassieke cognac schoen van Floris Van Bommel. Deze komt elk seizoen met lichte details die de schoen een unieke toets geven. Maar naast de geklede cognac schoenen van Floris van Bommel heeft u ook een grote keuze aan speciale materialen en patronen op de klassieke schoenen. De meeste schoenen kan je ook combineren met een bijpassende riem. Kan je geen passende Floris Van Bommel riem vinden? Geef ons zeker een seintje en wij bestellen die voor u in de maat dat u wenst. De riemen van Floris van Bommel zijn volledig lederen riemen.

 

Leuke sneakers van Floris Van Bommel

Ben je op zoek naar een leuke, hippe en kwaliteitsvolle sneaker? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de Floris Van Bommel sneakers. De sneakers zijn geproduceerd in Portugal met de beste Italiaanse lederen waardoor je de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebt voor een leuke originele sneaker. Suede sneakers of lederen sneakers, je kan ze allemaal vinden in het ruime assortiment van Floris Van Bommel sneakers. Op zoek naar een model dat je niet bij ons kan vinden? Neem gerust contact op met ons en wij bestellen het voor u!

 

De beste winter boots en bottines van Floris Van Bommel

Elke winter kan je bij Floris Van Bommel ook een leuke keuze aan veterlaarzen en Floris Van Bommel bottines terugvinden. De geklede boots kan je vaak terugvinden in het cognac leder of bruine suede. Daarnaast is er een ruime keuze aan Floris Van Bommel botjes met leuke prints. Kijk snel eens naar de ruime keuze van Floris Van Bommel boots, laarsjes en bottines.

 

Combineer jouw schoenen met aangepaste riem van Floris Van Bommel

Bijna elk materiaal of print van Floris Van Bommel schoenen heeft zijn eigen riem. Deze riemen zijn in verschillende maten beschikbaar en zijn ook allemaal verstelbaar, ben je niet zeker van jouw maat? Neem dan een maatje groter, deze kan je altijd korter zetten! Kijk nu snel naar onze keuze in Floris Van Bommel riemen.

 

Floris van Bommel damesschoenen

Bij Floris van Bommel kon u al jaren damesschoenen vinden maar het is pas de laatste jaren dat deze aan een enorme opmars bezig zijn. Tegenwoordig kan je bij Floris Van Bommel damesschoenen terugvinden voor elke gelegenheid.

Uiteraard zijn de dames sneakers van Floris Van Bommel alom vertegenwoordigd. Deze sneakers zijn vaak uitgerust met een perfecte combinatie van materialen en kleuren waardoor ze net die unieke look krijgen. De sneakers voor dames van Floris Van Bommel zijn ook steeds uitgerust met uitneembare zool. Op die manier kan iedereen genieten van de perfecte kwaliteit van Floris Van Bommel voor dames.

Ben je eerder op zoek naar een feestelijk schoentje van Floris van Bommel? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de pumps van Floris Van Bommel. Deze hakjes passen perfect bij elk feestelijk outfit. Vraag gerust of wij u aan een bijpassend tasje of riem kunnen helpen, deze staan wel niet op de website maar vaak kunnen wij er aan geraken.

Tijdens de winter heb je ook een uitgebreide keuze aan enkellaarsjes van Floris Van Bommel voor dames. Deze boots hebben de perfecte kleuren voor elke winteroutfit en ze zijn nog zo comfortabel ook! Kom snel eens een kijkje nemen naar de dames boots van Floris van Bommel.

Hip en trendy momenteel zijn de loafers van Floris Van Bommel. Deze damesloafers van Floris van Bommel zijn de perfecte instappers voor een snelle en comfortabele hippe look. Zowel in de winter als in de zomer worden ze gedragen onder een leuke broek of een tof kleedje. De toffe prints op de loafers van Floris Van Bommel zijn echt de moeite waard om eens te bekijken.

In de zomer kan je genieten van leuke sandalen van Floris Van Bommel. De leuke prints kunnen gecombineerd worden met leuke kleedjes. De Floris Van Bommel sandalen zijn een leuke toevoeging aan de volledige collectie. Vraag ons gerust als u een bijpassende accessoire van Floris Van Bommel nodig heeft voor uw sandaaltjes.

Dit zal u waarschijnlijk ook interesseren ...

Met Cycleur de Luxe stap je kleurrijk het nieuwe jaar in!

De nieuwe trendy collectie van Cycleur de Luxe zit naar goede gewoonte boordevol details die steevast verwijzen naar het wielrennen. Zorg dus dat je deze nieuwste lifestylecollectie niet mist en maak met je nieuwe paar aan ook deel uit van de hippe community van fietsliefhebbers.

Lees meer

Feel good vibes met HOFF sneakers

Met zijn unieke combinatie aan comfort en creativiteit weet HOFF wereldwijd te scoren als sneakermerk. De veelzijdige HOFF sneakers zijn dan ook geschikt voor elk moment en kunnen iedereen bekoren met hun bijzondere designs. Zo vindt iedereen wel een passend paar HOFF sneakers.

Lees meer