Schoenen van het merk Brunate

  Brunate

  Italiaans vakmanschap, dat is Brunate shoes 

  Brunate werd voor het eerst op de markt gebracht rond 1926 in het prachtige Italië. Hun schoenen zijn klasse- en stijlvol met oog voor comfort. Vandaag is het voornamelijk de damesschoenen die voor Brunate's succes zorgt, maar dit was ooit anders. Zo begonnen zij initieel met de productie van kinderschoenen. Brunate levert handgemaakte schoenen bestaande uit de beste materialen. Ze volgen steeds de nieuwste trends, maar blijven bovenal trouw aan hun originele pasvorm en hoogkwalitatieve afwerking.

  Brunate schoenen met enorm soepel leder 

  Bij Jean Delaere geloven we heel sterk in de damesschoenen van Brunate. Daarom zetten wij elk seizoen een groot aanbod neer in Brunate Pumps. Het soepel leer zorgt ervoor dat je een enorm comfort heeft in de schoen. Vele dames die last hebben van een Hallux Valgus geraken in de schoenen van Brunate dankzij de soepelheid van het leder. Ze zijn ook zo uitgesneden dat ze vrij hoog op de wreef komen.

  Een ongezien comfort met Brunate laarsjes 

  Bij de enkellaarsjes van Brunate heeft u steeds een grote keuze in de winter. Of u nu van lederen laarsjes of suede laarjes houdt, de pasvorm zit steeds perfect! U kan dan ook kiezen tussen laarjes met sleehak of met een hoge hak. Bent u niet voor de laarsjes van Brunate? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij de botinnen van Brunate, deze zijn langs de binnenkant gevoerd waardoor u de winter doorkomt zonder koude voeten.

   Bekijk ook zeker de instappers van Brunate.

  Koop uw Brunate schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels te Gent of Ronse