Schoenen van het merk Pertini

  Pertini

  Pertini shoes staat voor Spaanse klasse schoenen 

  De schoenen van Pertini zijn hedendaags niet weg te denken uit onze collectie. Deze handgemaakte schoenen zijn een streling voor het oog. Men noemt dit merk ook de schoenen van betaalbare fashion. Het uiterst kwalitatieve leder zorgt ervoor dat deze schoenen gewoon een enorme meerwaarde zijn voor uw outfit.

  Handgemaakte schoenen met details, dat is Pertini 

  U heeft wellicht al de loafers van Pertini gezien. Hier heeft u een uitgebreid aanbod aan loafers en moccassins met verschillende kleuren en materialen. Kom deze zomer ook zeker een kijkje nemen naar de tressé loafers.

  Boots van Pertini voor de perfecte outfit 

  Wil je klassevol door de straten lopen dan moet je zeker de Pertini boots uitproberen. Een prachtige combinatie aan kleuren en materialen zorgen voor de professionele look die u zoekt. Zoekt u eerder iets met veters? Neem dan zeker een kijkje bij de Bottinnen van Pertini. Met deze laarzen en enkellaarzen van Pertini scoort u zeker voor elke gelegenheid

  Veterschoenen voor jong en oud van Pertini 

  Voor wie elke dag een gewoon damesschoentje zoekt kan zeker terecht bij de veterschoenen van Pertini. Kom zeker ook een kijkje nemen op onze outlet pagina, wie weet scoor je daar een paar Pertini schoenen aan kortingen!

  Koop nu uw schoenen van Pertini online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels te Ronse of Gent.