Hub

Hub schoenen de jong en trendy Nederlandse schoenen 

Sinds de oprichting in 2004 ontwerpt HUB tijdloze schoenen met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Ze bieden trendy en toegankelijke modellen aan die jong en oud weten te waarderen. Dit Nederlandse schoenenmerk werd in het leven geroepen door voormalig professioneel tennisspeler, Huub Van Boeckel. Hij wou een casual schoen op de markt brengen met de dunne zool van een tennisschoen als afwerking. Vanwaar de naam HUB? Dit is een levendige plek waar mensen elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen.

Hub schoenen voor heren 

Wie de schoenen van Hub kent, heeft het in eerste instantie gehoord bij de heren. Sinds jaren brengt Hub een grote collectie aan Hub boots. Deze collectie toont een casual maar verfijnde schoen. Ideaal voor iemand die geen sneaker wenst te dragen maar ook geen kostuumschoen. Zoek je een sportievere schoen dan kan je zeker eens een kijkje nemen bij de Hub sneakers. deze zijn zo tof gemaakt en telkens met een kleine verwijzing naar de tenniswereld.

Hub schoenen voor dames 

Hoewel het merk voornamelijk bekend staat als een herenmerk zijn ze de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig met de Hub voor dames.Neem zeker eens een kijkje naar deze rijke collectie.

Koop nu jouw Hub schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse.