Alma En Pena

Van dames voor dames  

Het Spaanse topmerk Alma en Pena weet elk seizoen opnieuw te charmeren met nieuwe mooie modellen. Het modemerk richt zich tot trendy dames die ook houden van kwaliteit en comfort. Alma en Pena brengt mooie schoenen voor dames en ontworpen door dames, een waar succesverhaal. De mooie collecties van Alma en Pena worden getypeerd door een hedendaagse stijl voor modieuze dames die wel houden van zowel dromerige romantiek als een flamboyante kleurrijke look.

De betovering van Alma en Pena  

De collecties van Alma en Pena zijn heel herkenbaar aan hun typerende stijl. Deze prachtige collecties ontstaan langsheen de zomerse invloeden van de Middellandse Zee weten zo elke dame te betoveren. De speelse schoenencollecties van Alma en Pena zijn steevast voorzien van kleur en strassdetails. Met de schoenen van Alma en Pena geef jij je schoenenkast de nodige bling bling. Zet jij je voeten graag in de spotlight, kies dan ook voor een schitterend paar van Alma en Pena en laat je voeten stralen.

Kies ook voor Alma en Pena damesschoenen  

Kom snel onze nieuwste schoenencollecties van Alma en Pena ontdekken bij Jean Delaere. Zowel in onze webshop als in onze winkels kan je een ruim en gevarieerd aanbod van Alma en Pena kopen. Zo bestaat ons assortiment onder meer uit Alma en Pena laarsjes, Alma en Pena pumps, Alma en Pena sandalen, Alma en Pena muiltjes en Alma en Pena ballerina’s. Met een ruime keuze aan types, kleuren en maten, vindt elke dame vast haar perfecte nieuwe paar Alma en Pena schoenen bij Jean Delaere. Neem dus ook snel een kijkje naar de nieuwste collecties van Alma en Pena bij Jean Delaere.