Liu Jo

Liu Jo schoenen en handtassen zijn echt onweerstaanbaar

Met haar collecties schoenen en tassen is Liu Jo er voor de trendy dames die houden van een chique look. Voor de nieuwste collecties en mooiste stuks van Liu Jo kan je altijd bij Jean Delaere terecht, zowel in de webshop als in de winkels. Ontdek snel je favoriete stuks van Liu Jo bij Jean Delaere. 

Liu Jo is terecht wereldwijd populair

Opgericht in de jaren ’90 door twee broers in een charmant Italiaans stadje, is het schoenenmerk uitgegroeid tot een wereldwijd sterk geliefd modemerk. De Liu Jo collectie bestaat zowel uit damesschoenen, als handtassen en allerlei accessoires. Liu Jo wist doorheen de jaren uit te groeien tot een sterke speler in de modewereld. Met winkels verspreid over de hele wereld is het modemerk ook internationaal heel geliefd bij alle fashionista’s.

Liu Jo staat je altijd goed

Of je nu naar kantoor gaat, nog een receptie hebt nadien of op weg bent naar de stad, met Liu Jo aan je voeten zit je altijd goed. Modemerk Liu Jo biedt dan ook de mooiste looks voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een paar sportieve sneakers, feestelijke pumps of vrolijke sandalen, de Liu Jo schoenencollectie biedt het allemaal. Kom dus ook snel jouw favoriete items ontdekken.

Liu Jo is kiezen voor echte kwaliteit

De Liu Jo modecollecties zijn daarnaast ook altijd van uiterst hoge kwaliteit. Liu Jo maakt gebruik van hoogwaardige materialen en ziet toe op verfijnde afwerkingen tot in de kleinste details. Dat maakt van elk Liu Jo item een echt uniek exemplaar, voorzien van die typerende luxueuze look. Bovendien heb je er jarenlang plezier aan, mede dankzij zowel hun hoge kwaliteit en tijdloze look.