Pantofola D'oro

Italiaanse sportieve klasseschoenen met Pantofola d'Oro schoenen 

Pantofola d'Oro shoes kent zijn oorsprong vanuit de italiaanse voetbalwereld. Oorspronkelijk produceerden zij voetbalschoenen voor de Italiaanse ploeg. Tegenwoordig gaan ze vooral voor het grote publiek met hun sportief geklede stijl. Kortom, de ideale casual schoenen. Met een uitneembaar voetbed zijn ze ook zeker geschikt voor steunzolen zodat u telkens de beste schoenen heeft onder uw pak of broek.

Ontdek het grote aanbod Pantofola D'oro Heren schoenen 

Binennin de herenschoenen van Pantofola d'Oro heeft u heel veel keuze. Bent je op zoek naar eerder een sportieve schoen? Dan ga je zeker jouw goesting vinden bij de Pantofola d'Oro sneakers. Deze zijn volledig in het leer gemaakt waardoor je steeds de beste kwaliteit aan jouw voeten hebt. Zoek je eerder een casual geklede herenschoen dat je zowel onder een pak als onder een gewone broek kan dragen? Neem dan zeker een kijkje bij de veterschoenen van Pantofola d'Oro

Ook voor de winter is de collectie zeer uitgebreid. Deze winter kan je kiezen tussen verschillende bottinnen van Pantofola d'Oro waardoor je de winter doorkomt in stijl!

Koop nu jouw Pantofola d'Oro schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenwinkels in Gent of Ronse.