Schoenen van het merk Floris Van Bommel

  Floris Van Bommel

  Floris van Bommel is sinds jaar en dag 1 van onze belangrijkste merken. Je kan er bijna elke soort herenschoen terugvinden maar sinds kort ook Floris Van Bommel damescollectie! Bij Floris Van Bommel kan je terecht voor sneakers van Floris Van Bommel maar ook de allom bekende klassieke of geklede schoenen van Floris Van Bommel kan je terugvinden. 

  Sinds kort kunt u bij ons ook Floris Van Bommel voor Dames terugvinden. Op zoek naar een leuke sneaker van Floris Van Bommel? Neem dan snel een kijkje op onze webshop en koop Floris Van Bommel online. Hou zeker onze webshop in het oog want tijdens de solden kan je leuke kortingen vinden van Floris Van Bommel. Koop uw floris van bommel schoenen online of in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse

  Floris Van Bommel is deel van de hele Van Bommel groep

  Schoenfabriek Van Bommel is een echt familiebedrijf dat ondertussen alweer in handen is van de negende generatie. In de negentiende en begin twintigste eeuw kende Noord-Brabant een bloeiende schoenindustrie, waar ook de familie Van Bommel zich aan waagde. Sindsdien maakt Van Bommel op een ambachtelijke wijze schoenen voor jong en oud. Dit Brabants merk biedt naast de klassieke modellen ook sportieve sneakers aan, steeds met de gekende hoogwaardige kwaliteit. Van Bommel ging al even geleden van start met een vrouwenschoenencollectie, maar nu het productienetwerk uitgebreid is naar Spanje en Italië kreeg deze collectie onlangs een frisse start.

  Net zoals 278 jaar geleden, toen er nog geen machines bestonden, ontwerpt Van Bommel tot op heden zijn schoenen met de hand.Kenmerkend aan de Floris Van Bommel schoenen zijn de lederen binnenzolen, het kalfslederen binnenwerk, het volnerf kalfsleer, de pekdraad en het kuipgelooid zoolleer. De uitstekende kwaliteit maakt Floris Van Bommel schoenen heel bekend en gegeerd. Het populaire merk maakt dan ook uitsluitend gebruik van de beste ledersoorten en het productieproces wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Dat zorgt ervoor dat je jarenlang kan genieten van jouw Floris Van Bommel schoenen en accessoires. Voorzien van ook een uniek en modern design, zal je vast indruk maken met je nieuwe paar aan. Kom dus snel een kijkje nemen in ons aanbod en maak je keuze bij Jean Delaere.