Cole Haan

Cole Haan shoes van New York tot bij ons 

Cole Haan ontstond in 1928 onder toezien van Trafton Cole en Eddie Haan. Dit Amerikaanse merk is allesbehalve standaard en maakt gebruik van unieke en kleurrijke ontwerpen. Cole Haan combineert een high fashion schoen met het comfort van een sportschoen. Aangezien de hoofdzetel van Cole Haan in New York City gevestigd is, probeert Jean Delaere op die manier ook een stukje Amerikaanse fashion naar België te brengen.

De iconische Cole Haan schoenen 

Er is steeds 1 model die er uit springt en dat is de Cole Haan ZeroGrand. Deze lijn beschikt over een uitzonderlijk lichte zool die u alle comfort kan geven. Elke zool is trouwens gepantenteerd waardoor je zeker bent dat je nergens met kopies kan rondlopen. Het voordeel van de Cole Haan sneakers is dat je een sportieve schoen draagt maar met een gekleed kantje. Ideaal dus voor op het werk of onder de baan. Zoek je de gekledere lijn? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de veterschoenen van Cole Haan.

Cole Haan dames 

Uiteraard volgen wij de damescollectie van Cole Haan. Deze zijn ook zo licht met een uitstekende pasvorm dat je zelf niet doorhebt dat je schoenen aanhebt. De collectie staat vooral bekend voor de Cole Haan sneakers. Maar ook hier kan je ook kiezen tussen tussen de boots van Cole Haan.

Neem ook zeker eens een kijkje op onze outlet pagina, wie weet kan je daar je slag halen met de Cole Haan sales.

Koop nu jouw Cole Haan schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse