Asportuguesas

Met Asportuguesas op weg naar een betere wereld  

Milieu en klimaat zijn vandaag hot items geworden. Ben je op zoek naar duurzame schoenen? Neem dan een kijkje naar het schoenenaanbod van het kwalitatieve merk Asportuguesas. De zolen van Asportuguesas schoenen zijn steevast gemaakt van kurk. De overige gebruikte stoffen zijn grotendeels gerecycleerde materialen. Door te kiezen voor het milieuvriendelijke schoeisel van Asportuguesas help jij rechtstreeks mee aan een betere wereld.

Kies voor kurk en red de planeet  

Met Asportuguesas kies je voor een mooie toekomst en denk je mee aan onze planeet. Asportuguesas maakt dan ook steevast gebruik van kurk en andere duurzame materialen zodat we samen vandaag het verschil kunnen maken voor de generaties van morgen. Iconisch voor het merk zijn de kurkslippers en kurkpantoffels waarmee jij altijd op wolkjes loopt zonder je schuldig te hoeven voelen voor jouw aankoop. Asportuguesas schoenen worden dan ook grotendeels gemaakt uit kurk waarbij deze natuurlijke grondstof uit de boom gehaald wordt zonder dat de boom hiervoor gekapt moet worden.

Ook kwaliteit en comfort voorop  

Maar met Asportuguesas aan, draag je niet alleen bij aan een groenere planeet, maar kies je ook voor goed schoeisel dat jou kwaliteit en comfort biedt. Mocht je nog niet overtuigd zijn, probeer ze dan snel even aan en laat je voeten meteen overhalen van Asportuguesas schoenen. De ecologisch geproduceerde slippers en pantoffels zitten bijzonder comfortabel en dat merk je meteen.

Koop nu jouw Asportuguesas schoenen  

Bij Jean Delaere vind je een kleurrijk aanbod aan diverse Asportuguesas pantoffels voor heren, beschikbaar in alle maten. Kom dus snel ons assortiment aan Asportuguesas pantoffels ontdekken en ervaar ook het comfort van deze duurzame schoenen. Breng een bezoekje aan onze winkels en kom er je favoriete paar passen, of neem alvast snel een kijkje in onze webshop.