Hassia

Hassia schoenen die elke vrouw passen 

Hassia shoes is een merk dat ondertussen al meer dan 100 jaar bestaat. Het Duitse merk is de laatste jaren enorm aan het groeien door hun aanpassing van puur comfort schoenen naar schoenen voor iedereen. Het merk was het beu dat mensen met moeilijke voeten enkel minder mooie comfortschoenen mogen dragen. Daardoor kan je met de nieuwe collectie van Hassia steeds de perfecte schoen vinden waar jouw steunzool wel in kan en jouw iets brede voeten een gepast en mooie schoen vinden.

Een ruime collectie aan Hassia sneakers 

Sneakers met ritsen of sneakers die iets breder uitvallen aan de voorkant, die kan je zeker vinden bij de Hassia sneakers. In deze nieuwe collectie heb je keuze tussen zwarte sneakers met uitneembare zool zodat je zeker jouw steunzool er in krijgt. Neem zeker ook eens een kijkje naar de schoenen van Hassia. Deze schoenen zijn iets gekleder en dus ideaal onder een gekledere broek of kleedje.

In de nieuwe collectie vind je ook Hassia pumps en Hassia laarsjes 

Ben je op zoek naar een paar elegante enkellaarsjes dan bij je bij de Hassia boots zeker op het juiste adres. Deze laarsjes zijn zo elegant met uitneembare zool dat niemand zou kunnen zeggen dat je jouw steunzolen er in hebt zitten. Ben je op zoek naar een elegant schoentje voor op een feestje? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze Hassia pumps. Deze pumps met uitneembare zool , jaja je hoort het goed, pumps met uitneembare zool zorgen ervoor dat je van het begin tot het einde van elk feestje op jouw pumps rondloopt.

Koop nu jouw Hassia schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenwinkels in Gent of Ronse.