Nubikk

Nubikk schoenen online bij Jean Delaere 

Wij zijn zo blij met de nieuwe sneakers van Nubikk in ons assortiment. Het merk Nubikk bestaat nog maar een paar jaar maar is nu al een grote referentie in het segment van kwalitatieve sneakers in Nederland, België en Duitsland. De schoenen van Nubikk worden volledig in Europa gemaakt met kwalitatieve lederen. De schoenen zijn volledig in leder waardoor ze langer hun vorm houden en beter zijn voor de voeten.

Nubbik sneakers voor dames en heren 

Het leuke aan de Nubikk sneakers is dat er zowel modellen bestaan voor de dames als voor de heren. Uiteraard zijn de dames sneakers van Nubikk iets kleurrijker dan de heren sneakers van Nubikk maar iedereen kan er zijn goesting in vinden. Zowel de dames sneakers als de heren sneakers van Nubikk zijn aan de binnenkant volledig met leder gevoerd. Hun mooie look zorgen er voor dat je de sneakers zowel casual als iets gekleder kan dragen. Dit maakt de Nubikk sneaker echt de perfecte sneaker voor deze zomer.

Nubikk schoenen online bestellen bij Jean Delaere 

Uiteraard bent u steeds welkom in onze schoenenwinkel in Gent of Ronse om de schoenen te passen maar u kan ze ook steeds online bestellen bij Jean Delaere. Geniet van gratis verzending en retour bij deze sneakers. Wij zijn er van overtuigd dat u enorm tevreden zal zijn met de Nubikk sneakers.

Bestel nu jouw Nubikk schoenen online bij Jean Delaere of kom langs in één van onze schoenenwinkels te Gent of Ronse.