Caval

CAVAL, de nieuwe sneakers met ongelijke schoenen 

Bij Jean Delaere kan je vanaf nu genieten van het nieuwste topmerk rechtstreeks uit Frankrijk: Caval.

De sneakers van Caval zijn ontworpen door 2 jonge franse ontwerpers die hun project hebben opgestart via Kickstarter. Hun visie? Iedereen heeft 2 ongelijke voeten, waarom moeten we dan 2 gelijke schoenen hebben? Bovenop een uniek design hebben maken ze bij de Caval sneakers gebruik van de beste Italiaanse lederen en de Caval sneakers worden in Portugal gemaakt. Bij Jean Delaere zijn we alvast enorm fan van deze nieuwe Caval schoenen.

Caval sneakers voor dames en heren 

Alle Caval schoenen zijn beschikbaar voor zowel dames als heren. De Caval sneakers zijn met hun uniek design zo eenvoudig dat ze zo speciaal worden. De damessneakers van Caval zijn iedeaal onder een rokje of onder een leuke skinny jeans. De heren schoenen van Caval zijn ideaal voor onder zowel een geklede broek als casual broek. Ben je op zoek naar iets méér dan alleen witte sneakers? Dan ben je bij Caval zeker op het juiste adres.

Bestel jouw Caval sneaker online bij Jean Delaere 

Vanaf nu kan je eindelijk de Caval sneakers in Belgïe verkrijgen. Kom ze snel passen in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse of bestel jouw Caval schoenen online bij Jean Delaere. Wij verzorgen steeds gratis verzending en retour op onze webshop.