Schoenen van het merk Atelier Content

  Atelier Content

  Ontdek de schoenen van Atelier Content 

  Bij Jean Delaere zijn wij zo fier om ons nieuwste merk voor te stellen: Atelier Content. De schoenen van Atelier Content zijn ontworpen door Nele Content, woonachtig te Ronse! Jawel, u leest het goed, ons nieuwste merk is van eigen bodem! Op en top Belgisch en met een uitstekende leest en kwaliteit.

  Ontdek het aanbod van Boots van Atelier Content 

  Atelier Content staat in de zomer gekend voor hun sandalen maar in de winter kan je kiezen tussen de prachtige en stijlvolle boots van Atelier Content. Het leder van Atelier Content is gekozen met de grootste zorg en de schoenen worden gemaakt in de bakermat van de Italiaanse kwaliteitsschoenen, de Marken. De ontwerpster, Nele Content, kiest voor de productie enkel familiefabrieken uit om de kwaliteit van elke schoen te kunnen garanderen.

  Atelier Content staat voor een ultravrouwelijk, subtiel en toch opvallende look 

  De look van de Atelier Content boots is langs de ene kant heel eenvoudig maar eenmaal je de boots aan jouw voeten hebt maken deze elke outfit perfect af. Het is het missende stuk aan jouw perfecte winteroutfit. Ontdek onze selectie in onze schoenenwinkel te Ronse of op onze webshop.

  Koop jouw Atelier Content schoenen online bij Jean Delaere 

  Kom snel even langs in onze schoenenwinkel te Ronse en koop jouw schoenen van Atelier Content. Kan je niet tot Ronse komen? Koop dan snel jouw schoenen online op onze webshop. Geniet daarbovenop van Gratis verzending en retour.