Schoenen van het merk Blackstone

Blackstone

Ruime keuze aan Blackstone schoenen 

Blackstone brengt een ruim aanbod aan diverse schoenenmodellen, maar welke je ook kiest, je bent er steeds zeker van dat ze altijd heel comfortabel zitten. De Blackstone schoenencollectie bestaat zowel uit Blackstone sneakers als Blackstone veterboots. De ruime collectie aan Blackstone schoenen biedt bovendien niet alleen een brede keuze aan modellen maar ook aan maten, zo kan iedereen wel een perfect paar vinden. 

Blackstone, schoenen met geschiedenis 

Het stoere Nederlandse schoenenmerk kent haar ontstaan reeds in de jaren ’90, maar is ook vandaag nog heel hip en populair. Origineel ontstaan vanuit de intentie van het maken van makkelijke werkschoenen, getuigen Blackstone schoenen steeds van een hoog draagcomfort. Deze unieke combinatie verklaart meteen ook het succes van dit bijzondere schoenenmerk. 

Elk seizoen trendy met Blackstone 

Het merk brengt elk seizoen nieuwe trendy collecties met een hippe en stoere uitstraling. De Blackstone boots uit de wintercollectie zijn ook gevoerd met echte schapenvacht, zo hou jij je voeten ook heerlijk warm op zelfs de koudste dagen. Kom snel onze complete collectie van Blackstone ontdekken en kies er ook jouw favoriete paar uit.

Koop snel de nieuwste Blackstone sneakers 

Met Blackstone schoenen kies je voor stevige stappers waar je elke dag elke uitdaging mee aan kan gaan. Daarnaast zijn Blackstone schoenen altijd voorzien van een stevige stoere look. Blackstone sneakers ogen heel eigentijds, zo kan je altijd een moderne en persoonlijke look geven aan je outfit. Verder kan je ze heel makkelijk combineren met een jeans en andere stoere outfits. Je nieuw paar Blackstone schoenen koop je bij Jean Delaere, zowel online in de webshop als in onze winkels. Kom ook snel een kijkje nemen in onze collectie Blackstone schoenen.