Hou jij ook van een modieuze en vrouwelijke look, dan zullen Zinda damessandalen je vast weten bekoren. Met het gebruik van trendy kleuren, unieke snits en subtiele prints, zijn Zinda sandalen een must deze zomer. Ontdek snel de nieuwste modellen uit onze zomerse Zinda collectie.

Lees meer

Meer trendy nieuwtjes over schoenen & accessoires

Sportief en elegant met je nieuwe DL Sport damessneakers

Je nieuwe paar DL Sport schoenen koop je bij Jean Delaere. In ons ruime assortiment met steeds de nieuwste modellen vind je vast een leuk nieuw paar. Deze modieuze en kwalitatieve sneakers laten je de hele dag lang stralen. Ontdek snel welk paar jouw nieuwe favoriet wordt in onze webshop of winkels.

Lees meer

Ontdek de mooiste Cycleur De Luxe sneakers nu bij Jean Delaere

De mooiste en nieuwste modellen van Cycleur De Luxe koop je in de winkels en webshop van Jean Delaere. Je vindt er altijd wel een paar naar jouw smaak dat je perfect past. Kom dus ook snel de nieuwste sneakercollecties van Cycleur De Luxe ontdekken bij Jean Delaere. Kom snel je favoriete paar kopen

Lees meer

Een streepje Spaanse zon met Pertini en Pons Quintana

Ben jij ook klaar om te genieten van de deugddoende zon en laat jij ook graag die koude natte winter achter je? Neem dan snel een kijkje naar de nieuwste collecties van onze Spaanse damesmerken.

Lees meer