Run2me

Run2me een nieuw italiaans sneakermerk 

Run2me sneakers is een splinternieuw italiaans sneakermerk. Ontstaan in 2019 en uiteraard gebaseerd op de runners, deze sneakers combineren kwalitatieve materialen met vegan en duurzame materialen. Zo kan men steeds genieten aan een goeie kwaliteit voor een zeer correcte prijs. de Run2me schoenen proberen steeds om de laatste trends te volgen en dit voor zowel dames als heren.

Run2me sneakers voor dames 

De sneakers van Run2me zijn vaak unisex maar uiteraard verkiezen wij een paar modellen dat eerder voor de dames als heren zijn. Zo kan u deze zomer genieten van leuke sneakers met lichte tinten of net heel felle kleuren. Neem snel een kijkje bij de Run2me sneakers voor dames.

Run2me sneakers voor heren 

Zoals eerder vermeld zijn de sneakers unisex maar bij Jean Delaere kozen we voor de mannen eerder hardere kleuren zoals kaki, wit of zelf rode sneakers. De Run2me schoenen voor heren genieten van dezelfde kwaliteit als de dames. Wij zijn er alvast van overtuigd dat dit merk perfect kan groeien tot een groot sneakersmerk op de markt.

Koop jouw Run2me sneakers online bij Jean Delaere 

Wacht niet langer en koop nu jouw Run2me schoenen online bij Jean Delaere of kom snel eens langs in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse om ze te passen. Wij zijn er van overtuigd dat eens u ze past, u ze niet meer van uw voeten gaat willen doen!