Schoenen van het merk Diadora

  Over het merk Diadora

  Diadora shoes is hét Italiaans sportmerk van het moment.

  Diadora schoenen werden opgericht in 1948 in het Italiaans stadje Veneto. Oorspronkelijk werden de schoenen gemaakt voor de bergliefhebber maar doorheen de jaren zijn ze zich gaan profileren als sportmerk voor alle sporten. Zo zijn ze hoofdsponser beginnen worden van verschillende clubs en sportverenigingen. Tegenwoordig staan de Diadora sneakers vooral bekend voor hun Diadora Classics en sinds kort ook Diadora Heritage, een duurdere lijn van het sportmerk. Bij Jean Delaere kan je een ruime keuze aan Diadora sneakers voor dames en heren vinden.

   

  Ontdek de collectie Diadora dames

  Bij Jean Delaere kan je verschillende kleuren van de Diadora sneakers dames terugvinden. De meest klassieke kleuren zijn uiteraard wit met blauw, groen of rood. Wij beschikken over een groot aanbod aan Diaora sneakers, in mid of laag.

   

  Maar ook de collectie Diadora heren

  Zoals bij de dames hebben we ook de Diadora heren sneakers. Ook hier kan je kiezen voor de Diadora game high of low in dezelfde 3 versies, blauw, groen of rood. Deze kleuren zijn vaak terug te vinden in de Diadora Game High maar ook in de Diadora Game Low. Naast deze modellen kan je ook kiezen tussen de Diadora Mi Basket, Diadora Rebound, Diadora Camaro en Diadora Titan II.

   

  Koop jouw Diadora sneakers online bij Jean Delaere

  Koop nu jouw Diadora sneakers online bij Jean Delaere of in onze schoenwinkel in Ronse.