Webshop

Geen

Geen resultaten gevonden

Je kan steeds opnieuw zoeken of de webshop bezoeken.

Moments By Content

Met Moments by Content wordt het vast een prachtige dag 

Nele Content is de drijvende kracht achter zowel het schoenenmerk Atelier Content, als het schoenenmerk Moments by Content. Nele Content staat zelf als bezielster van het mooie merk zelf in voor de ontwerpen, alsook de selectie aan materialen en producenten, zo wordt het gegarandeerd een mooie onvergetelijke dag.

Je mooiste dag beleef je met Moments by Content 

Met Moments by Content brengt Nele ook een ruim aanbod aan damesschoenen voor een speciaal moment. Hierbij richt Nele zich vooral tot toekomstige bruiden met een verrassend aanbod aan moderne trouwschoenen. Bovendien zijn de trouwschoenen steevast zo ontworpen dat ze ook nog heel mooi verder te dragen zijn nadien. Het Belgische schoenenmerk staat zo voor zowel stijlvolle designs als kwalitatieve ontwerpen.

Ontworpen in België en geproduceerd in Italiaanse vakateliers, kan je met Moments by Content steevast rekenen op de beste kwaliteit. Doordat de bruidsschoenen van Moments by Content handgemaakt worden met liefde voor het vak en gebruikmakend van enkel de beste materialen, blijft het merk je die topkwaliteit verzekeren. Voorzien ook van een zacht voetbed en uitstekende pasvorm, kan je ook rekenen op comfortabele schoenen waar jij met plezier de hele avond blijft op dansen. Kom ze ook snel ontdekken in online in onze webshop of passen in de winkels van Jean Delaere.