Sun68

De nieuwste Sun68 sneakers moet je gewoon hebben

Sneakers zijn doorheen de jaren gegroeid tot het onmisbare schoenenpaar voor zowel dames als heren. Waar Sun68 startte als een kleine onderneming met een unieke aanpak, heeft het merk intussen zijn weg gevonden naar de harten van vele sportieve creatievelingen.

Sun68, een creatief modemerk met een twist 

Het Italiaanse schoenenmerk Sun68 begon sinds 2005 met hun bijzondere creatieve project. Bij hun originele ontwerpen durft het merk af te stappen van de traditionele moderegels. Zo spreekt het sneakermerk gewone mensen aan om deel te nemen aan het creatieve ontwerpproces. Op deze manier laat het fashionlabel Sun68 zich inspireren door gewone mensen om hen wederom te inspireren in hun dagelijkse leven. Bij Sun68 worden mensen dus onder deel van een creatief proces in plaats van enkel eindklant te zijn.

Sun68, daar word je instant vrolijk van 

Ben je op zoek naar een paar nieuwe leuke sneakers met een eigen unieke stijl en een hip opvallend design, dan zullen Sun68 sneakers je helemaal gelukkig maken. Sun68 sneakers vind je in alle mogelijke kleuren waarmee je je voeten echt in het oog kan laten springen. Verder blinkt het merk uit met zijn focus op kwaliteit. Dat is te merken aan het gebruik van enkel kwalitatieve materialen, alsook aan hun uitzonderlijk mooie afwerkingen. Ben je op zoek naar comfortabele sneakers met een originele twist, dan mogen de sneakers van Sun68 niet aan je collectie ontbreken.

De nieuwste Sun68 sneakers zijn onweerstaanbaar 

Bij Jean Delaere zijn wij alvast reuze fan van de hippe sneakers van Sun68. Jij ook? Kom dan snel onze nieuwste Sun68 modellen ontdekken en mis niets van de laatst nieuwe sneakertrends. Ook benieuwd naar wat Sun68 voor jou te bieden heeft? De nieuwste sneakercollecties van Sun68 ontdek je snel bij Jean Delaere. Zowel in onze webshop als in onze winkels bieden wij steeds de leukste modellen aan.