Een streepje Spaanse zon met Pertini en Pons Quintana

Een streepje Spaanse zon met Pertini en Pons Quintana

Ben jij ook klaar om te genieten van de deugddoende zon en laat jij ook graag die koude natte winter achter je? Neem dan snel een kijkje naar de nieuwste collecties van onze Spaanse damesmerken.

Deze weten niet alleen te charmeren met de leukste kleuren en modieuze designs, maar zijn ze ook uiterst kwalitatief. Zo worden Pertini schoenen niet alleen met de hand gemaakt, maar wordt ook steevast gebruik gemaakt van enkel hoogwaardige materialen. En ook de schoenen van Pons Quintana staan voor pure kwaliteit en daar zullen je voeten je dankbaar voor zijn.

De nostalgie van Pertini bevalt altijd 

Pertini schoenen worden voornamelijk met de hand gemaakt en dat zie je. Zo stralen Pertini schoenen altijd luxe en elegantie uit. Hun inspiratie halen ze uit de jaren ’50, toen de kittenheels en dansschoenen heel erg in waren. Ook mooie mocassins, knappe enkellaarsjes en chique veterschoenen mogen niet in het aanbod ontbreken. Pertini slaagt erin om de populaire modellen van toen steeds opnieuw te heruitvinden. Het Spaanse schoenenmerk voorziet zijn schoenen dan ook steevast van een vleugje nostalgie.

Ervaar de kwaliteit van Pertini schoenen 

Deze hoogwaardige schoenen kennen hun ontstaan reeds sinds 1980. Intussen zijn de schoenen van Pertini niet meer weg te denken uit onze mooie hoogwaardige schoenencollecties. Hou jij ook van schoenen met uitstraling en een exclusieve look? Dan zullen de collecties van Pertini je nooit teleurstellen. Pertini schoenen zijn kwalitatieve schoenen met karakter. Kom snel de nieuwste collecties van Pertini ontdekken bij Jean Delaere.

Geniet van comfort met Pons Quintana schoenen 

Ook Pons Quintana schoenen kennen als Spaans schoenenmerk reeds een lange geschiedenis met een oprichting reeds in 1953. En ook dit schoenenmerk kan je makkelijk herkennen aan zijn heel eigen stijl. Zo is het sublieme vlechtwerk typerend voor deze stijlvolle damesschoenen. Dat maakt dat Pons Quintana schoenen zich uitermate vlot aan je voeten aanpassen en dus altijd comfortabel zitten.

Zwierig de zomer door met Pons Quintana 

Pons Quintana brengt een bijzonder aanbod aan authentieke schoenen met steeds nieuwe verrassende modellen voor alle seizoenen. Pons Quintana schoenen stralen een immer vrolijkheid uit, zo kan jouw dag alvast niet meer stuk. Of je nu op zoek bent naar een leuk paar sneakers of sandalen, laarsjes of muiltjes, Pons Quintana biedt het allemaal. Ga jij ook graag modieus de zon tegemoet, dan mag een leuk paar Pons Quintana schoenen niet aan je garderobe ontbreken. Ontdek het snel in onze webshop of in onze winkels!

Vous aimerez probablement aussi ceci ...

Stijlvol chique met je nieuwe Liu Jo handtas

Eens je de handtassen van Liu Jo hebt ontdekt, wil je nooit nog anders. Zeker als je houdt van kwalitatieve tassen met een chique look. Het Italiaanse modemerk is wereldwijd gigantisch populair en geliefd bij elke fashionista.

En savoir plus

Sport of stad, met Blackstone sneakers kan jij er tegenaan

Kom snel het ruime aanbod aan Blackstone schoenen ontdekken bij Jean Delaere. Het sterke Nederlandse merk wist doorheen de jaren sterk te groeien met een steeds ruimer wordend schoenenaanbod. Zowel in onze winkels als webshop bieden we elk seizoen nieuwe Blackstone sneakers voor heren.

En savoir plus