Birkenstock

Birkenstock slippers voor dames en heren 

De Birkenstock drager doet zijn voeten een ontzettend plezier, bovendien zijn ze de afgelopen 10 jaar een enorme hype geworden. Birkenstock is één van de weinige merken die comfort met mode weet te combineren. De schoenen bieden namelijk ergonomische ondersteuning waardoor je een betere lichaamshouding aanneemt. Een extra troef: Birkenstock is door PETA uitgeroepen tot meest diervriendelijke schoenenmerk, zo bewijst Birkenstock dat veganistische mode ook stijlvol kan zijn. Zoek je een mooi alternatief voor Birkenstock? Kijk dan zeker ook eens bij de muiltjes of slippers van Cypres of Yokono!

Ontdek alle kleuren van Birkenstock Arizona 

Het bekendste model bij Birkenstock is zonder twijfel de Birkenstock Arizona. Deze Iconische slippers met dubbele banden is zo comfortabel dat je zelf niet door hebt dat je ze aan hebt. Doorheen de jaren is onze collectie van de Birkenstock Arizona voor dames uitgegroeid naar enorm veel kleurvarianten. Zo kan je kiezen tussen zwart, taupe, bruin, of zelf blauw wit of de trendy kleuren oranje. Niet enkel de dames kunnen genieten van de Birkenstock Arizona. Het model bestaat namelijk ook voor heren. De Birkenstock Arizona voor heren kan je in bruin, zwart of taupe kleur terugvinden. Neem snel een kijkje naar al onze modellen.

Een groot aanbod aan Birkenstock Gizeh  

Even populair als de Arizona is de Birkenstock Gizeh. De particulariteit van deze slipper is dat het naast de orthopedische zool een vorm heeft dat tussen de dikke en eerstvolgende teen. Zo geniet je steeds van een uitzonderlijk goed comfort bij deze slippers. De Birkenstock Gizeh voor dames zijn beschikbaar in zilver, wit, blauw, rood maar uiteraard ook in zwart, bruin en taupe kleur. Uiteraard kunnen de mannen ook genieten van dit uitzonderlijk model. De Birkenstock Gizeh voor heren kan je vinden in bruin of zwart.

Vergeet ook niet de Birkenstock Madrid en Birkenstock Madrid Big Bucle  

Krijg je al zin in die leuke vakantie in het zuiders zonnetje bij het horen van deze naam? Wij ook hoor! De Birkenstock Madrid is uitgerust met één dikke band aan de tenen en is zo een leuk maar ook comfortabel model voor aan het strand of die leuke citytrip. de Birkenstock Madrid is ook beschikbaar met een dikke gesp, de zogenaamde Birkenstock Madrid Big Bucle. Deze fashion statement van Birkenstock is doorheen de jaren ook een groter succes aan het worden. Neem snel een kijkje naar onze Birkenstock voor dames en bestel online!

Koop uw Birkenstock online bij Jean Delaere 

Het merk Birkenstock is niet meer weg te denken bij Jean Delaere. Kom snel eens langs in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse of bestel gewoon jouw Birkenstock online  bij Jean Delaere met gratis verzending en levering vanaf €59