Yokono

Yokono, een referentie in de spaanse sandalen 

Het merk Yokono is ontstaan in 1981 en is ondertussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten in Spanje. Sinds 2011 hebben ze het concept van het bedrijf verandert door zich te gaan focussen op het ecologisch aspect in het maken van de Yokono sandalen.De sandalen van Yokono zijn uitstekend gemaakt met een enorm comfort door de voorgevormde zolen. 

De perfecte Yokono sandalen 

Bij Yokono heeft u een enorme keuze aan sandalen in allerlei kleuren. Elke zomer komen er nieuwe kleuren op de markt zodat je steeds de laatste modetrends kan opvolgen en perfect kan matchen met jouw leuke zomerkleedjes. De ecologische kurkzool van Yokono is gevormd waardoor je steeds zo comfortabel mogelijk op jouw Yokono sandalen loopt. Zo kan je kiezen voor cognac sandalen van Yokono die perfect passen met gelijk welke outfit. Ben je eerder voor de donkerdere sandalen dan kan je kiezen voor zwarte of blauwe sandalen. Uiteraard zijn er steeds fellere kleuren zoals witte Yokono sandalen of eventueel rode Yokono sandalen.

Yokono ook voor mannen 

Ook de mannen kunnen genieten van het comfort van Yokono. Zo heeft u een keuze aan Yokono sandalen voor mannen. Deze zitten zo comfortabel dat je er een leuke citytrip mee kan doen of een lekkere barbecue in de tuin mee kan klaarmaken. Voor wie geen fan is van de bandjes, kan je ook jouw geluk vinden bij de slippers van Yokono

Koop jouw Yokono sandalen online bij Jean Delaere 

De sandalen van Yokono zijn ondertussen een vaste waarde geworden bij ons. Koop jouw Yokono sandalen online bij Jean Delaere of kom langs in onze schoenenwinkels in Gent of Ronse.