Schoenen van het merk Magnanni

    Magnanni

    Magnanni schoenen staan voor spaanse klasse 

    Al meer dan zestig jaar fabriceren de schoenmakers van dit Spaanse familiebedrijf authentieke herenschoenen met een superieure afwerking. Magnanni gebruikt enkel het beste leer dat handmatig behandeld wordt met exclusieve verfsoorten. Magnanni bewijst zijn topkwaliteit en exclusiviteit door over een ruim aanbod te beschikken in het luxe warenhuis Bergdorf Goodman in modestad New York. De luxueuse herenschoenen van Magnanni zorgen met hun afwerking voor een unieke afwerking van een maatpak of kostuum.

    Kies Magnanni shoes voor onder uw pak 

    Ben je op zoek naar een mooie schoen voor onder een pak of geklede broek dan ben je bij Magnanni op het juiste adres. Het oog voor detail en uitstekende vorm zorgen voor de final touch onder uw kostuum op pak. Daarnaast kunnen de klassieke herenschoenen van Magnanni ook gedragen worden onder een geklede broek. Ben je eerder op zoek naar iets sportiever dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de Magnanni sneakers. Deze zijn super comfortabel en kunnen ook perfect gedragen worden onder een geklede broek of jeans.

    Ontdek ook de loafers en boots van Magnanni 

    Wil je een iets modernere stijl hanteren onder jouw pak? Ga dan zeker voor een paar Magnanni loafers. Draag deze stijl zonder kousen met een geklede broek met een omslag en je bent direct klaar om op te vallen op een avondfeest of evenement.

    Sinds deze winter hebben we ook prachtige Magnanni boots. In de collectie heb je de keuze tussen geklede chelsea boots of misschien ben je eerder van van de boots met gespen. Daarnaast kan je ook kiezen tussen de winterse boots met uistekend comfort en hoogstaande kwaliteit. 

    Elke schoen in de collectie is te combineren met een Magnanni riem. Deze riem is wel niet bestelbaar via onze webshop maar je kan ze zeker vinden in onze winkels te Gent of Ronse.

    Koop Magnanni schoenen online bij Jean Delaere 

    Wacht niet langer en koop nu jouw Magnanni schoenen online bij Jean Delaere of in één van onze schoenenwinkels in Gent of Ronse